top of page
DSC09655.jpg

MAAIKE WESTERBEEK-LUIJTEN

ALWAYS WITH A SMILE....

 

 

Fotografie is altijd mijn passie geweest en hoe gaaf als je met iets wat je zo leuk vindt om te doen uiteindelijk een bedrijf start;

Moments by Maaike

 

Voordat ik ‘Moments by Maaike’ inschreef bij de KvK, kreeg ik al geregeld verzoeken om te fotograferen, dus besloot ik professioneel te worden. In januari 2019 nam ik de stap en sindsdien heb ik al zoveel fantastische, uiteenlopende opdrachten gedaan; van een uitvaart tot een hondentraining, een bedrijfsfeest met als thema 'halloween', duo-shoots, studio werk, diverse bruiloften...van alles! Ook tijdens vakanties en stedentrips, zie ik heel veel door de zoeker van mijn camera.    

Met mijn camera in de hand; ben ik helemaal happy! 

 

Vaak krijg ik het compliment dat men zich heel erg op zijn/haar gemak voelt bij mij en dit resulteert weer in spontane foto’s...vaak de mooiste! Altijd fijn om te horen. Bij het fotograferen van een uitvaart wordt mijn aanwezigheid juist amper opgemerkt, maar ik weet dan toch de juiste momenten te vangen, waardoor ik de nabestaanden achteraf een stukje troost kan bieden door het aanreiken van         een album met mijn foto’s. 

 

Hieronder staan een aantal recensies. 

Zou jij mij graag in willen huren als fotograaf? Neem een kijkje in mijn portfolio en/of neem vrijblijvend contact met mij op via het  contactformulier of door mij te what's appen/bellen!

RECENSIES

Suzanne & Antony

SUZANNE & ANTONY - BRUILOFT - Wat heeft Maaike onze dag ontzettend mooi vastgelegd! Ik heb ook zo genoten van de fotoshoot met ons gezin, wat betrok zij onze meiden er leuk bij! Zij gaf iedereen een goed gevoel en dat is terug te zien op de foto's. Het trouwboek is ook fantastisch geworden; alle emoties van die dag zo mooi vastgelegd. Bedankt Maaike!.

Website HCDiemen

HOCKEY CLUB DIEMEN - Suzanne - Jij hebt op ons verzoek foto's gemaakt voor onze website. Jij deed dit op een hele leuke manier, de kinderen hadden amper in de gaten dat ze gefotografeerd werden. Het enthousiasme spat ervan af. Als jonge club is een goede website met professionele foto's cruciaal. Dankjewel hiervoor! Wij hopen je in de toekomst nog vaker te mogen vragen voor goede kwaliteit foto's.

Chantal - familiestoot

FAMILIESHOOT - Chantal - Fotoshoot gehad met het hele gezin in Amsterdam. Ongelooflijk hoe enthousiast Maaike is en wat een ideeën zij heeft voor het maken van de perfecte foto's. Ze heeft precies naar mijn wensen geluisterd. Wanneer je dus op zoek bent naar een goede, leuke en gezellige fotograaf, zou ik zeker Maaike aanbevelen.

MIEP & NICO

MIEP & NICO - Feest 80 jaar - Maaike heeft ons feest voor familie en vrienden gefotografeerd en wat een talent heeft zij. Tot in de kleine details alle momenten vast weten te leggen en ook nog een prachtig boek gemaakt. Wij zijn heel blij dat Maaike ons feest heeft vastgelegd.

Paul & Fenje

PAUL & FENJE - BRUILOFT - Lieve Maaike heeft onze bruiloft gefotografeerd en het is meer dan prachtig geworden! Ook het boek is fantastisch. 'Lief & Stoer'.

Afscheidsfotografie

AFSCHEID - Nieuwe Ooster - Eudia - Uitvaart van haar tante - Maaike is een symphatieke, warme en emotionele fotograaf. Maaike heeft onze verdrietige dag prachtig kunnen vastleggen. Zij heeft de uitvaart gefotografeerd zonder dat wij het doorhadden. Onopvallend was zij daar op het juiste moment. Een prachtig fotoboek geeft alles heel mooi weer.

Paul & Marja

MARJA & PAUL - BRUILOFT - Nogmaals bedankt voor je geweldige foto's van onze bruiloft! Vanaf het eerste contact met jou voelde het goed en dat bleek te kloppen. Je bent echt een vakvrouw, maar daarnaast ook een hele leuke en gezellige vrouw, je voelde de sfeer perfect aan. We zullen je aanbevelen bij onze vrienden en zeker bij een volgende gelegenheid jou vragen!

Elvie Baarbé

BEDRIJFSFOTOGRAFIE - ELVIE UITVAART - Aan mijn site wilde ik zakelijke foto’s toevoegen. Maaike doet veel meer dan alleen maar prachtige foto’s maken: zij denkt actief en ook kritisch mee en is heel betrokken. Niet onbelangrijk: in een relaxte sfeer waar ik mij heel prettig bij voelde. De shoot vond binnen maar ook in de buitenlucht plaats. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en gebruik 1 van de foto’s nu ook in mijn advertentie in de krant. Ik beveel Maaike van harte aan.

Familieshoot Esther

FAMILIESHOOT - Diemerbos - Esther - We zijn zo blij met de fotoshoot. Met kinderen is het lastig om ze allemaal tegelijk goed op de foto te krijgen, maar Maaike kreeg dat voor elkaar. Vooral de onverwachtse foto's zijn super. Onze volgende shoot doen we ook zeker bij jou. En opa en oma waren ook super blij!! Bedankt!!

Feestje Robin

FEEST | PARTY - Robin

Newbornshoot SEPP

NEWBORNSHOOT - SEPP

JIJ hoort erbij

COMMERCIEEL - JIJ hoort erbij - Siona Oosterkamp - Maaike is een hele goede én lieve fotograaf. Ze luistert naar jouw wensen en samen zorgt ze ervoor dat jouw moment op de mooiste manier wordt vastgelegd. Siona heeft een prachtig platform gemaakt voor eenzame jongeren 'JIJ hoort erbij'. Om deze jongeren te verbinden met elkaar biedt zij o.a. hele leuke activiteiten aan. Een ontzettend mooi initiatief! Zie haar website voor meer info via onderstaande link.

Afscheidsfotografie

AFSCHEIDSFOTOGRAFIE

ZWANGERSCHAPSHOOT - Renske

ZWANGERSCHAPSHOOT - Renske & Stendert Afgelopen tijd was voor mij heel bijzonder met een zwangerschap en de geboorte van mijn zoontje. Voor zowel de zwangerschaps- als de newbornshoot hebben wij Maaike gevraagd. De foto’s van beide shoots zijn echt prachtig geworden! Maaike is makkelijk in de omgang en hoewel ik zelf liever achter als voor de camera sta, heb ik mij tijdens de shoots geen moment ongemakkelijk gevoeld. Voor een eventueel volgende shoot, zou ik zeker weer voor Maaike kiezen!

Newbornshoot Siem

NEWBORNSHOOT - SIEM - Renske & Stendert

DSC08876

COMMERCIEEL - BUREAU FRIS - Stephanie & Augusta

Elvie uitvaart

AFSCHEIDSFOTOGRAFIE - ELVIE UITVAART - Ik merk dat uitvaartfotografie van onschatbare waarde is voor nabestaanden. Tijdens een ingrijpend afscheid zitten nabestaanden vaak in een roes, Maaike verstaat de kunst om onopvallend aanwezig te zijn, terwijl zij hele tastbare herinneringen vastlegt. Zij zoomt op de juiste en gevoelige momenten in, het effect hiervan is een liefdevolle herinnering in beeld gebracht.

Linda Boogaard

COMMERCIEEL - LINDA BOOGAARD - Autorijschool Diemen -

LINDA VERDIESEN - The Get Real company

DUO-SHOOT - Björn & Finn -

FOTOBOEK - AMSTERDAM VOL LEEGTE

bottom of page